Vent Ikke For Angst Til Strejke - Læs Det Nu!


Angst er en medicinsk emne som folk i alle aldre og racer. Det er en meget reel og invaliderende tilstand, der vil overtage dit liv hvis du lade det. Artiklen nedenfor beskrives nogle af de bedste måder at håndtere angst.

At holde angst fra vejer for tungt på dig, træning dagligt til at slappe https://www.beyondblue.org.au/the-facts/anxiety/signs-and-symptoms af. Den fysiske aktivitet producerer endorfiner, der skaber følelser af afslapning og lykke og tilsidesætte enhver bekymringstankerne. Fysisk aktivitet fremmer også generel wellness.

Finde nogen, du kender du kan stole på. Overvej dette individuelle som "resonansbund", nogen med hvem du kan tale over din angst problemer. Taler om dine problemer med en troværdig, medfølende person kan hjælpe dig til at føle sig bedre om din situation. Aldrig flaske din følelse. Holde dine følelser kan gøre tingene meget værre i det lange løb.

Praksis, tager dybe indåndinger når angst rammer. Bevidst undgå de lavvandede vejrtrækninger af hyperventilation ved at fokusere på åndedrættet med dit mellemgulv. Du kan mindske din angst ved at tage i fulde, dybe vejrtrækninger og sørg for din mave stiger og falder.

Der er nogle forskning, som angiver nogle aminosyrer kan hjælpe med angst. En masse mennesker mangler ordentlig ernæring og har lav produktion af serotonin. Overveje at læse en bog 'Humør kur' at lære over-the-counter behandlinger, der vil bidrage til at reducere din angst.

Sidder og bolig på hvad gør du ængstelig vil ikke hjælpe det gå væk. Finde noget at besætte dit sind; noget du nyder at gøre og der holder dit sind travlt. Du kan reducere dine bekymringer betydeligt, hvis du gør en vane at praktisere et hobby eller laver nogle andre slags konstruktive og kreative arbejde.

Små, Fedtmule ting er en fantastisk måde at distrahere dig fra negative tanker. Distraherende negative tanker er stor, når der beskæftiger sig med et panikanfald. Gøre, hvad du kan, i betragtning af hvor du er.

Undgå mennesker tilføjer stress til dit liv. For eksempel, hvis en ven af deres er bestandig negativ, kan du tilbringe mindre tid sammen med dem. Folk som dette stress bare dig ud, at gøre din angst værre end før.

Skære ned på dit drikkeri og rygning. Trods den fælles tro på, at disse stoffer er afslappende, er de ikke. I virkeligheden, forårsager de normalt mere angst end du havde før. Praksis sunde vaner som motion, afspændingsteknikker, kost og sunde sociale aktiviteter.

Der er en ting især, der hjælper med at reducere angst, hurtigt og nemt. Lykke i form af latter eller et smil kan gå en lang vej til behandling af angst. Lav en liste over alle de gode ting i dit liv til at hjælpe dig forblive positiv. Når du er midt i en angst angreb, Tænk på noget sjovt, som en joke eller situation.

Forhåbentlig har du fundet denne artikel for at inspirerende, vil hjælpe dig med at blive proaktiv, når der beskæftiger sig med din angst. Ikke bare antage det er din skæbne. Og mest af alt, gøre ikke det alene! Hjælp findes i mange forskellige former, som du kan bruge for at leve et lykkeligere og mindre ængstelige liv