Gode Råd Til Folk At Håndtere Angst


Mange behandlinger findes for at forhindre mennesker med angstlidelser følelse overvældet. Mange mennesker har angst, men var i stand til at lære forskellige måder at mindske eller fjerne det. Nyttige tips og råd, der er medtaget i denne artikel vil https://www.beyondblue.org.au/the-facts/anxiety/signs-and-symptoms hjælpe dig med at kontrollere din angstsymptomer, og få dit liv tilbage.

Musik er virkelig stor for at lette angst. Hvis du føler et angreb kommer på, pop på en CD. Fokusere på hvert ord i teksten.

Når du får tabt i musikken, kan du begynde at miste disse Ængstelige følelser. Holde dit sind besatte kan virkelig hjælpe, hvis du lider af angst.

Angst afbryder ofte normal vejrtrækning mønstre, så trække vejret i en bestemt rytme vil hjælpe dig med at tage kontrol over situationen. Tælle til dig selv og indånd som du giver følelse af afslapning at flyde inde i din krop. For de bedste resultater, du har brug at finde et sted, der er helt og beroligende at øve din vejrtrækning øvelser.

Hvis eksterne ting der udløser du, bør du se TV eller læse papir så meget. Giv dig selv lidt mens hver dag for at læse om aktuelle begivenheder, men ikke tilbringe megen tid på dette, fordi alt for mange negative historier kan virkelig påvirke din angst niveauer.

Selv om tanken om, at latter er et universalmiddel er en proposition til tilgang med forsigtighed, kunne det være den perfekte behandling til dig, hvis du lider af problemer med angst. Find en sjov film at se, kalder en ven, der kan gøre dig grine eller læse en sjov bog, der vil gøre du griner for nogle gratis terapi.

Efter at komme op hver dag, en bemærkning til at gentage positive udtalelser til dig selv. Vocalize hvordan du ønsker din dag være og de specifikke mål du har for varetagelse af dag. Gør dagen udfolde den måde du ønsker, det er så op til dig.

Husk de positive aspekter af dit liv. Prøv at tænke over disse positive ting hver aften og morgen. At fokusere for meget på negative tanker og følelser kan opbygge dine bekymringer; ved at tænke på den positive side af tingene kan du hjælpe med at minimere negativitet.

Få kontrol over følelser kan opnås gennem selvstændig disciplin. Når du får nogle kontrol over dine følelser, vil du have mere kontrol over din angst angreb. Husly negative følelser kun antænde og forværre de angreb, du allerede har. Tingene vil blive bedre, hvis du er uddannet i at være i kontrol over dine følelser.

Dyb vejrtrækning teknikker kan hjælpe dig med at slappe af og levere mere ilt til cellerne i hele kroppen. Mange med angst finder de indånder meget hurtigt og overfladisk, hvilket ofte fører til hyperventilation. Fokus på vejrtrækning fra din membran, langsomt og rytmisk. Tager dybe indåndinger, dybt nok, at maven bevæger sig med hver indånder og udånder, kan bidrage til at mindske din angst for kærestesorg.

Selvom du kan have været under det indtryk, at du bliver nødt til at beskæftige sig med angst hele dit liv, du ved nu, det ikke er tilfældet. De oplysninger, der præsenteres her vil støtte dig på din rejse til wellness. Ikke lider unødigt - igang i dag